Close

vacany

JOBS

Please click here to go to the vacancies....

Werkvoorbereider Maintenance

 

Ben jij een veelzijdige Werkvoorbereider die op de productieplant zorgt voor de nauwkeurige planning van onderhoud met oog voor kwaliteit, efficiëntie en kosten? Weet jij je team te motiveren om het werk nog professioneler aan te maken? Lees dan verder!

SD Guthrie International is producent van duurzame, klant specifieke, plantaardige oliën en vetten voor de mondiale food, non-food en consumentenmarkt. Onze site in Zwijndrecht bestaat uit 5 fabrieken waar wij jaarlijks 450.000 ton ruwe olie voor Europese klanten bewerken. Dit doen we met zo’n 200 collega’s, waarvan 100 werkzaam in de Operations. De afdeling Maintenance regelt het correctieve en preventieve onderhoud van 22 productielijnen in 5 fabrieken. Deze fabrieken staan op ons terrein in Zwijndrecht, wat 16 hectare groot is.  

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van alle machines en equipment en de onderhoudsstops op onze site en bestaat uit totaal circa 15 medewerkers waaronder 8 vaste monteurs en 3 werkvoorbereiders. Jij bent als 4e werkvoorbereider verantwoordelijk voor al het mechanisch voor te bereiden werk exclusief de meerdaagse stop werkzaamheden. Je hebt te maken met 5-10 leveranciers die met 15-50 mensen per week aan het werk zijn. De organisatie is volop in beweging waardoor de kaders van de rol nog niet 100% vastliggen. Je rapporteert aan de Maintenance Manager.  

Wat ga je als Werkvoorbereider doen? 
Het vaststellen van de juiste scope van een werk;

 • Het voorbereiden van dit werk door het plannen van mens, materiaal en materieel:
  • het bestellen van onderdelen; het regelen van stellingen ed; het organiseren van contractoren; het inplannen van eigen werknemers;
 • Aan de voorkant zorgen dat de specificaties juist zijn en kritisch zijn op dat de contractor de juiste elementen opneemt in de offerte zodat kwaliteit, efficiëntie en kosten passend zijn;
 • Het gebruiken en onderhouden van het maintenance managementsysteem (SAP);
 • Het opstellen en voorbereiden van grotere en kleinere onderhoudsstops in alle afdelingen.  

Het aansturen en verbeteren van de manier van werken en resultaten van het team. Door de toekomstvisie te vertalen naar verbeterde werkprocessen en procedures. Daarnaast is het houden aan de bedrijfsrichtlijnen door het team zeer belangrijk. 
 

Wat heb jij als Werkvoorbereider in huis?

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, leiding geven aan een team, voorbereiden en plannen van onderhoudsprocessen in een productie omgeving; food, procesindustrie, chemie;
 • Afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • VCA diploma;
 • Kennis van en ervaring met relevante SAP modules;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.

Naast deze ervaringseisen, heb je qua persoon:

 • Een oplossingsgerichte, proactieve instelling;
 • Een nauwkeurige instelling en een kritische kwaliteitsgerichte houding;
 • Een klantgerichte werkwijze en communicatief sterk;
 • Sta je stevig in je schoenen en durf je je stempel te drukken.

Wat heeft SD Guthrie International jou te bieden?
Werken bij SD Guthrie International betekent elke dag het beste uit jezelf en elkaar halen en je werk in één keer goed doen. Continuous Improvement speelt een belangrijke rol in het continu verbeteren van onze organisatie en haar medewerkers. Wij bieden je diverse trainingen aan op het gebied van techniek, veiligheid en de wet- en regelgeving. Dus wil jij je de komende jaren blijven uitdagen en ontwikkelen, ben je bij ons aan het goede adres!

Naast een jaarcontract of inhuur gevolgd door indiensttreding en een aantrekkelijk salaris mag je rekenen op een 40-urige werkweek in de dagdienst. Wij kennen de voordelen van een eigen cao zoals; 30 vakantiedagen, 3 ADV dagen, een resultaatafhankelijke bonusregeling van max. 2% en een aantrekkelijke pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage van 3%. Indien je méér dan 10 kilometer van de site woont, ontvang je een reiskostenvergoeding. 

Solliciteren?
Ben jij dé geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het ongevraagd introduceren van kandidaten geschiedt dan ook op eigen risico.
 

Disclaimer:

For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

You are applying for the job Werkvoorbereider Maintenance at SD Guthrie International.

You will enter data that will be stored in a database. This information will be treated carefully and confidentially. Your data will not be provided to third parties. Based on this data, we can check to what extent it matches vacancies.

By sending the application, you agree that your data will be stored in a database in accordance with the aforementioned conditions.

We will only use the data for the purposes stated above. You can withdraw consent at any time by contacting us.

Vacancies

See our current vacancies